• Lorem ipsum

Update 16 maart - Coronavirus

16 Mar 2020
door Aquacompleet

Ondanks de huidige omstandigheden zijn wij op de normale tijden geopend! Wij zullen het nieuws nauwlettend in de gaten houden. Indien er veranderingen zijn in onze openingstijden kunt u dit meteen vinden op deze pagina en onze Facebookpagina.
 

Wij zijn te bereiken via mail ([email protected]) en Whatsapp! Stuur ons gerust een berichtje met uw vraag, dan proberen wij deze zo snel mogelijk voor u te beantwoorden. 

Wij doen er alles aan om de levertijden zo snel snel en goed mogelijk te houden. Wij beseffen ons ook dat het in uiterste gevallen lastig is voorraden aangeleverd te krijgen. Ondanks dat zullen wij onze uiterste beste doen. Wij houden u na het plaatsen van een bestelling op de hoogte.

Met het bestellen van uw producten kunt u rekening houden met het feit dat enkele winkels gesloten zijn. Een goed alternatief is het kiezen van een supermarkt omdat deze in ieder geval geopend blijft. 

Wij wensen iedereen veel sterkte maar ook veel plezier met zijn aquarium.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »