• Lorem ipsum

Wij zijn Aquacompleet, een winkel en webshop gevestigd te Rotterdam. Al 25 jaar een erkend en betrouwbaar expert op het gebied van zowel zoet- als zeewater aquaria. Ons ruime assortiment voorziet u van alles wat u nodig heeft voor uw zoet- of zeewater aquarium. Wij staan altijd met raad en daar voor u klaar. Service is ons motto! Wij zorgen graag samen met u voor een schitterend aquarium bij u thuis, op kantoor of elders.

We zijn te bereiken via mail en social media. Stuur ons gerust een berichtje met uw vraag, dan proberen wij deze zo snel mogelijk voor u te beantwoorden. Klik hier voor de contact pagina.

Onze winkel

Wij bieden u veel verschillende producten aan in onze fysieke winkel. Ook een mooi en divers assortiment zoet- en zeewater vissen, planten en koralen. Neem ook eens een kijkje in onze showroom voor meer informatie over ons aanbod van verschillende aquaria.

De openingstijden van de winkel zijn:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Let op! Voor vragen over de webshop of bestellingen zijn wij van dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 – 17:00

Wij hebben het Keurmerk Dierbaar!
Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. In heel Nederland zijn er maar 80 bedrijven die het keurmerk hebben en wij zijn daar één van!

Onze webshop

Naast de winkel hebben nu ruim 10 jaar onze webshop hier bieden wij u ook alles wat u nodig heeft voor uw zoet- en zeewateraquarium en vijver.

Alles is mogelijk

Bij Aquacompleet zorgen we er met elkaar voor dat we voor u het perfecte aquarium vinden. Wij bieden u mooie merkaquaria aan van een groot aantal merken. Zowel voor zoet- als zeewateraquaria. Wij bieden niet alleen merkaquaria maar ook maatwerkaquaria. Deze worden met de grootste zorg speciaal voor u gemaakt. Zo kunt u uw aquarium op maat helemaal naar eigen wens samenstellen.

Voor meer informatie over een aquarium op maat wordt u doorverwezen naar deze pagina.

Wij leveren zowel zoet- als zeewater aquaria in verschillende maten maar onderhouden deze ook in onze buitendienst. Dit zijn zowel merkaquaria als maatwerkaquaria. Onderstaand een kleine indruk van onze projecten en onderhoudsaquaria. Voor meer informatie over onze projecten verwijzen wij u door naar deze pagina. Indien u meer informatie wil over het onderhouden van uw aquarium thuis, op kantoor of ergens anders, verwijzen wij u door naar deze pagina.

 

  


Punten sparen bij elke bestelling

Bij Aquacompleet kunt u sparen voor kortingen op een volgende bestelling. Na elke bestelling ontvangt u een aantal punten die afhangt van de grootte van de bestelling. Indien u meer informatie wil hebben over het sparen van punten verwijzen wij u naar deze pagina.

Meer over onze algemene voorwaarden.
Meer over onze Privacy policy.