• Lorem ipsum

Wij zijn Aquacompleet, een winkel gevestigd te Rotterdam. Wij zijn al 25 jaar een erkend en betrouwbaar expert op het gebied van zowel zoet- als zeewater aquaria. Ons ruime assortiment voorziet u van alles wat u nodig heeft voor uw zoet- of zeewater aquarium. Wij staan altijd met raad en daar voor u klaar. Service is ons motto! Wij zorgen graag samen met u voor een schitterend aquarium bij u thuis, op kantoor of elders.

We zijn te bereiken via mail en social media. Stuur ons gerust een berichtje met uw vraag, dan proberen wij deze zo snel mogelijk voor u te beantwoorden.

Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot zaterdag van 09:00 - 17:00u. Op vrijdag is het koopavond en zijn we bereikbaar tot 21.00u.

Onze winkel

Naast het ruime assortiment in de webshop bieden wij u ook veel verschillende producten aan in onze fysieke winkel. Wij bieden u een mooi en divers assortiment zoet- en zeewater vissen, planten en koralen aan. Neem ook eens een kijkje in onze showroom voor meer informatie over ons aanbod van verschillende aquaria.

Alles is mogelijk

Naast de fabrieksmerk aquaria die wij aanbieden kunnen we u ook voorzien van een aquarium op maat. Deze kan volledig naar uw wens worden ingericht, waar u hem ook maar wilt hebben. 

Voor meer informatie over een aquarium op maat wordt u doorverwezen naar deze pagina.