• Lorem ipsum

Een kleine indruk van de vele projecten die wij de afgelopen jaren hebben gedaan.
Wij leveren zowel zoet- als zeewater aquaria in verschillende maten. Op deze pagina ziet u zowel zelfbouw aquaria als aquaria die wij in onze buitendienst onderhouden.

3000 liter rifaquarium

 

Pitt Cooking

Een prachtig aquarium gebouwd voor PITT Cooking en ontworpen door Robert Kolenik. Het blad kan hydraulisch op en neer. Zo kan het aquarium makkelijk onderhouden worden. 

 

Zonnebank

Een groot project van een aquarium met een inhoud van 3200 liter. 
Dit aquarium hebben wij samen met de klant ontworpen. Hij is gebouwd door Aquaria van Wolferen en door ons geïnstalleerd en ingericht. Het aquarium is ingericht voor Malawi cichliden. Het is in een L vorm gebouwd en wordt als bar gebruikt.

Het aquarium wordt door onze buitendienst onderhouden.

        

 

Het Openhaarden Centrum

Een ander groot en uitdagend maar wel een supertof project van ons is het aquarium in het openhaardencentrum. Dit aquarium hebben wij volledig zelf gebouwd. Daarnaast verzorgen wij nog altijd het onderhoud van dit aquarium. 

Wesley's reef

Wesley is een enthousiast en erg ervaren aquariaan. Zijn aquarium behoort tot de top als je het hebt over zeewateraquaria. Wij zijn blij dat we geholpen hebben met de opbouw van dit aquarium. Naast de opbouw leveren wij verschillende producten aan Wesley. Hieronder is te zien hoe wij dit aquarium hebben geplaatst en hoe het uiteindelijk eruit is komen te zien.

Wesley en zijn aquarium zijn op de voet te volgen via FacebookOp zijn pagina kan je de ontwikkeling zien van zijn aquarium en meekijken hoe Wesley zijn aquarium onderhoud. Het is zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen!

 

 

 

Overige projecten

Zoetwater aquarium

Een op maat gemaakt zoetwater aquarium van 1.60x40x42cm.