• Lorem ipsum

Heeft u uw bestelling ontvangen maar is er iets niet naar wens? U heeft een 14 daagse periode om zonder opgaaf van redenen het product te mogen retourneren, ingaande op de dag van ONTVANGST van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product dient ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd te worden.
Let op: planten en levend voer kunnen niet worden geretourneerd.

ONDER WELKE VOORWAARDEN MAG IK TERUGSTUREN?

U kunt een product terugsturen wanneer het product aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Het product is verkoopbaar;
  • Het product is compleet;
  • Het product dient voor zover mogelijk in de originele verpakking te worden geretourneerd;
  • Het product is niet speciaal voor jou gemaakt
    (maatwerk producten zoals (maar niet uitsluitend): aquaria, penningen en terraria);
  • Boeken, CD's of DVD's mogen niet geopend zijn;

Wanneer u een pakket naar ons opstuurt, zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Aquacompleet stort het bedrag binnen 14 dagen terug.

Aquacompleet vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten door Aquacompleet in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt. Tenzij Aquacompleet aanbiedt het product zelf af te halen, mag Aquacompleet wachten met terugbetalen tot het product terug is ontvangen of tot je zelf hebt aangetoond dat het product is teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Aquacompleet gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat is gebruikt voor de aankoop, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.